I boken Class Reunion har Jennifer undvikit sin hemstad under många år för att slippa konfronteras med minnen av sin ungdomskärlek Sheila. Sheila vågade inte ta steget att komma ut som lesbisk och lämnade henne för att i stället gifta sig med en man. Jennifer blev oerhört sårad och flyttade långt bort för att gå på college. Boken börjar när Jennifer är på väg tillbaka till sin hemstad för att vara med på sin klass återträff.

På klassåterträffen träffar hon Heather som var kär i Jennifer under skoltiden och ömsesidig attraktion uppstår. Det uppstår dock komplikationer när hon möter Sheila som aldrig riktigt kom över Jennifer trots att hon skapat en kärnfamilj som följer samhällets normer.

Det här är en bok med en hel del drama som tar upp olika typer av problem som t.ex. mobbning, heteronormens begränsningar, svårigheter att komma ut och familjekonstellationer. Det blir trots detta aldrig tungt att läsa för boken går aldrig in på djupet på dessa problem. Bokens styrka är karaktärerna som är intressanta och välarbetade. Det är en kärlekshistoria som passar fint för stranden eller i hängmattan.