Tre lesbiska äventyrsböcker

Lesbisk kärlek, dramatik och vilse i vildmarken. Vad kan bli bättre än att läsa en sådan bok medan en är trygg och varm hemma i läsfåtöljen med katten i knät och en tekopp bredvid? Här är en lista på tre äventyrsböcker om lesbisk kärlek och ett ”överlevnad i vildmarken efter crasch” tema.

1
Ice
Lyn Gardner
Två väldigt olika personer samarbetade för två år sedan med ett kidnappningsfall som slutade illa. Denna gång ska de samarbeta igen men flygplanet som de åker med crashar under en storm och de behöver samarbeta för att överleva. Gamla och nya känslor väcks till liv.
2
Stranded
Blayne Cooper
Fotbollslagets nya sportkommentator, lagets vice ordförande och lagets nya, unga fixstjärna blir under en arbetsrelaterad resa till Venezuela  strandade i Venezuelas djungel. De får genomgå svåra situationer i sina försök att ta sig tillbaka till civilisationen.
3
Taken by Storm
Kim Baldwin
Under en tågresa genom alperna kraschar tåget som Hudson och Steffi reser med och begravs under snömassor. Tåget ses som förlorat och räddningsinsatsen avbryts.  Eftersom varken Hudson eller Steffi är allvarligt skadade och eftersom de har de bästa förutsättningarna att klara resan får de i uppgift att vandra till civilisationen för att hämta hjälp.
Lesbiska Boktips