Made in London

Clare Lydon

Fotografen Heidi har varit singel ända sedan hennes dotter föddes. Nu när dottern kan gå och prata känner hon sig redo att börja dejta igen.

Edens värld handlar om ordning och noggrannhet i sitt jobb, hemma och bland sina vänner. Hon har ordnat sitt liv att gå som på räls. I alla fall fram till hon möter Heidi som är allt som hon inte velat ha i en partner. Kan det trots allt vara så att hon, som inte vill ha en familj, faller för en ensamstående mamma?

Sjätte boken i bokserien London Romance handlar om katter, barn, katastrofer, chokladpålägg exakt där du vill ha det. Det är en glittrande romantisk komedi.

oktober 29, 2019
 • Suki

  Suniti Namjoshi

  Suniti Namjoshi är en Indisk, lesbisk och feministisk skribent i vanliga fall. Men i denna bok skriver hon främst om sina minnen av sin katt Suki och hur deras band har format hennes liv.

  maj 25, 2017
 • Cats (and their Dykes)

  Irene Reti & Shoney Sien

  En antologi om katternas betydelse för den lesbiska identiteten.

  maj 25, 2017
 • Run to You

  Georgia Beers

  Andra boken i serien Puppy Love som handlar om personerna anknytna till Junebug Farm som är ett djurhem för alla sorters djur. Den här boken handlar om djurhemmets ekonomiansvarige Catherine och Emilie som är djurhemmets största bidragsgivare. När kärlek uppstår blir ägaren Jessica (som förövrigt är huvudperson i den tredje och sista boken i serien) oroad för att centret ska få dåligt rykte. Det är trots allt helt beroende av donationer för att överleva. Innehåller både kärlek och djur, vad mer kan en begära? 🙂 Första boken i serien heter Rescued Hearts.

  maj 23, 2017
 • The Lesbian Sex Haiku Book (With Cats!)

  Anna Pulley

  Haiku, flator och illustrerade katter. Boken är en skämtsam haikusamling om lesbiskt sex och lesbiska förhållanden. Den innehåller illustrationer av Anna Pulley’s partner Kelsey Beyer.

  maj 23, 2017