Boktips från adventskalendern, dag 10-17

Just nu håller jag på att läsa boken under lucka 15: Season’s Meetings av Amy Dunne. Handlingen är rätt så vanlig i lesbisk romantik: bilfärd med förhinder i snöstorm och två totala motsatser som söker skydd i en stuga. Attraktion och kärlek uppstår medan de väntar ut stormen. För den som gillar sådana historier rekommenderar jag även Snow Falls av Geri Hill (en bok som som inte finns med i adventskalendern).

Boktips med julstämning från dag 10-17 i december:

A Christmas WishRachel Maldonado
An Indiana ChristmasNatalie Vivien
EbenezerJoSelle Vanderhooft
Christmas at WinterbourneJen Silver
A Country ChristmasRachel Maldonado
Season’s meetingsAmy Dunne
Under a Falling StarJae
Fresh TracksGeorgia Beers

Du hittar adventskalendern här.

december 18, 2017
 • Blogginlägg
 • Vilket är dagens boktips i adventskalendern?

  Ett boktips med lesbisk kärlek och julstämning per dag i 24 dagar. Missa inte att kolla vilken bok som gömmer sig bakom dagens lucka!

  Gårdagens boktips var All I want for Christmas av Clare Lydon. Boken är en rom com om Tory som bestämmer sig för att hitta en flickvän innan den 25 december. Som vanligt blir det lite komplikationer men resultatet är en rar berättelse med julstämning och romantik.

  Du hittar adventskalendern här.

  december 2, 2017
 • Blogginlägg
 • Adventskalender med boktips

  Nu när första advent och december analkas så har jag skapat en adventskalender där varje lucka döljer ett boktips med både lesbiskt och juligt tema. Under december månad så finns med andra ord 24 boktips att hitta i adventskalendern. Men det är några dagar kvar innan du kan ta reda på vilka boktips som döljer sig i kalendern för varje lucka går enbart att öppna på rätt dag i december. Du hittar adventskalendern HÄR. Ha så kul! 🙂

  november 26, 2017
 • Blogginlägg
 • The Perfect Christmas Gift

  Sarah Ettritch

  The Perfect Christmas gift är en uppföljare till The Missing Comatose Woman och utspelar sig 6 månader senare. Casey’s mormor anlitar henne för att, som julklapp, hitta en god väns flickvän från långt tillbaka. De hade avtalat att rymma och skapa ett liv tillsammans men flickvännen dök aldrig upp och gifte sig istället med en man. Den delen av historien är lite vemodig men ändå hoppfull.

  Den andra delen av handlingen handlar om Casey’s relation till hennes mormor och till sin flickvän. Det är roligt att se hur det gick för karaktärerna och ur det perspektivet fungerar boken bra men det är inte en bok som jag skulle rekommendera att läsa för mysteriets skull. Boken är kort och innehåller ca 14,000 ord.
  Läs recension >>

  mars 5, 2017